30ml genomineerd voor Franchise Starter Award

30ml genomineerd voor Franchise Starter Award

De franchiseformule 30ml is genomineerd voor de Franchise Starter Award bij Het Nationale Franchise Congres, dat op donderdag 4 oktober plaatsvindt in Amsterdam.

Het congres wordt gehouden op het Hoofdkantoor van ABN AMRO, aan de Gustav Mahlerlaan 10 in Amsterdam. Voorafgaand aan het evenement ontvangen deelnemers van de organisatie informatie over parkeerinstructies. De organisatie van Het Nationale Franchise Congres is in handen van De Nationale Franchise Gids B.V. uit Apeldoorn.

DE FORMULE
Bij 30ml ligt de focus op het maken van de mooiste koffies en dat begint met de perfect gebrande koffiebonen. 30ml is expert in koffie branden. Daarnaast biedt 30ml een uitgebreide lunch- en borrelkaart met goede wijnen en bieren en versgemaakte lekkernijen. Met de opening van de eerste zaak aan de Mariastraat en de verhuizing hiervan naar het Vredenburg is 30ml inmiddels een begrip in Utrecht. En ook in de rest van Nederland, want 30ml is in september 2017 genomineerd voor de Entree Awards voor ‘Best Coffee Concept 2017’.  Daarnaast gooit 30ml al jaren hoge ogen bij de Misset Koffie Top 100.

MOTIVATIE
“Je heerlijk thuis voelen, onder het genot van het perfect gebrande én gezette kopje koffie. Dat is waar 30ml voor staat. 30ml wil de mooiste koffiesoorten maken voor zoveel mogelijk mensen, alleen de beste koffiebonen uit de mooiste streken worden voor de ultieme koffie gebruikt. We proberen van ieder verblijf een feestje te maken en ondersteunen de 30ml ondernemers met een uitgebreide kaart, waar zowel dranken als ontbijt- en lunchgerechten op staan. Daarnaast ondersteunt 30ml met training en coaching en bijvoorbeeld de inkoop. Hiermee heb je als 30ml ondernemer de juiste ingrediënten voor een succesvolle zaak”, aldus Frans en Wendy Kooijman.

STEM VIA ONDERSTAANDE LINK OP 30ML

hetnationalefranchisecongres.nl/franchise-starter-award-stemmen/