Ons verhaal


30ML koffie

30ml coffee & food

Van kleine espressobar is 30ml Coffee Roasters uitgegroeid tot een heuse franchise keten met 10 vestigingen in met name de randstad en een eigen koffiebranderij.

We zien het zelf graag als een uitgebreide familie van 30ml locaties met één kernfilosofie die door onze aderen stroomt: een geweldige koffie belevenis gecombineerd met heerlijke ontbijtgerechten, huisgemaakte zoetigheden en verse sappen.

Al onze franchisenemers brengen hun eigen persoonlijke touch naar hun eigen 30ml locatie en dat is wat hen uniek maakt. 30ml is gezinsvriendelijk en een integraal onderdeel van de lokale gemeenschap.

Achter dit alles ligt onze passie, ervaring en wens om specialty coffee en verse ontbijtgerechten, huisgemaakte zoetigheden en verse sappen voor iedereen te serveren.

Het begint allemaal in onze Roastery.


30 ML Speciale koffie

Onze speciale koffie

Bij 30ml zijn wij gek op koffie en doordat wij onze eigen koffiebonen branden hebben wij volledige controle over de productie en smaak van de specialty coffee bij 30ml Coffee Roasters.

Als we aan ons kopje koffie nippen, vergeten we vaak de lange reis die koffie van farm naar kopje heeft gemaakt. Specialty coffee gaat over meer bewust zijn van dit proces en hoe het iedereen beïnvloedt, van de boer tot onze gast.

We kopen onze koffiebonen zorgvuldig in via koffie boeren en handelaren die open en toegewijd zijn aan specialty coffee. We proeven of ‘cuppen’ onze koffie om te beslissen hoe we ze het beste kunnen branden voor onze gasten.,

Wij geven de voorkeur aan een medium licht gebrande koffiebonen met een uitgebalanceerde zuurgraad en een volle smaak. Arabica-koffie geteeld onder speciale omstandigheden is een complex product met veel smaaknuances om van te genieten. Het is de balans tussen deze smaken die zorgt voor een geweldige kop koffie. Onze missie is om mooie koffie te leveren tegen betaalbare prijzen voor elke dag.


Zetmethoden

We bieden een verscheidenheid aan zetmethoden in onze 30ml locaties, maar verreweg de meest populaire is espresso. We trainen al onze barista’s op hoog niveau op onze espressomachines van Victoria Arduino. Onze koffie kan worden gedronken met melk van QUEENS OF DAIRY of een selectie van melk alternatieven. We raden aan om ook onze filterkoffie en andere zetmethodes eens te proberen.

Onze barista’s zijn een open en gastvrij. Vragen over hoe je thuis het beste van onze koffie kunt genieten, worden met enthousiasme en kennis beantwoord. Wij malen koffie voor jou mocht je thuis geen bonenmaler hebben.


Ons menu

Ons ALL DAY brunch menu is geïnspireerd op thuisgerechten, verse producten en heerlijke lekkernijen. De carrotcake en American pancakes zijn in de loop der jaren zeer populair geworden en je kunt ervan genieten op alle 30ml locaties.

Ons menu is opgesteld in samenspraak met onze franchisenemers, ALL DAY breakfast, of je nu een klein gerecht wilt of iets meer vullends, gezonde drankjes of heerlijke traktaties, wij hebben het allemaal in huis.

Ontbijtgerechten, broodjes, lunchgerechten, cakes, koekjes en drankjes, ALL DAY long..