Ons verhaal

Over 30ML Coffee & Food

Ooit een kleine espressobar, nu een succesvolle franchiseketen met 18 vestigingen en een eigen koffiebranderij: met 30ML Coffee & Food hebben we nu al een mooie reis afgelegd. Wat ons bindt, is onze grote liefde voor goede koffie en goed eten. Ons vakmanschap. Onze gastvrijheid. Maar ook onze gedrevenheid steeds beter te worden: we blijven vooruitdenken, om onze gasten keer op keer een geweldige coffee & food belevenis te bezorgen.

Branderij

Vanuit onze eigen koffiebranderij zetten we jou het allerbeste voor, dat koffie te bieden heeft. Alles wat je bij ons eet en drinkt en níet door ons zelf gebrand, gebrouwen of bereid is, betrekken we steeds bij de beste leveranciers. We maken er namelijk een punt van om alleen met pure producten en kwaliteitsingrediënten te werken. En zorgen altijd voor een aanbod dat past bij het seizoen.

We laten ons niet alleen leiden door smaak, kwaliteit en gastvrijheid, maar zeker ook door verscheidenheid en eigenheid: hoe herkenbaar de 30ML vestigingen ook zijn, elke ondernemer geeft er zo zijn eigen, unieke, persoonlijke invulling aan, afgestemd op wensen en behoeften van de locals. Nieuwsgierig? Ontdek het zelf!