Onze koffies

Koffie is keuzes maken

Wie de beste koffie wil schenken, moet van boer tot kopje steeds de juiste keuzes maken. Wij selecteren onze koffieboeren en -handelaren zorgvuldig op kwaliteit en hun toewijding aan specialty coffee. Ook ‘cuppen’ (proeven) we alle koffie eerst goed. Daardoor weten we precies, hoe we de bonen het beste kunnen branden. Dat doen we in onze eigen koffiebranderij. Met die volledige controle over productieproces kunnen we jou de allerlekkerste smaakbeleving bezorgen.

De basis: het branden van de beste boon

Mooie koffie voor elke dag, daar gaan we voor. De basis: met uiterste zorg en kunde geteelde specialty Arabica bonen voor optimale complexiteit en veel smaaknuances. Aan ons om vervolgens in het brandingsproces de juiste smaakbalans te creëren voor een geweldige kop koffie. Dankzij onze jarenlange roastervaring weten we inmiddels precies, dat medium licht branden de beste resultaten geeft, met een perfect uitgebalanceerde zuurgraad en een prachtig volle smaak.

De ultieme kop koffie voor elke liefhebber

Zwart en puur of bereid met de lekkerste verse melk (-alternatieven): verreweg de populairste zetmethode in onze 30ML vestigingen is nog altijd espresso. Een typisch Italiaanse methode, waarbij een kleine hoeveelheid heet water onder hoge druk door fijngemalen koffie wordt geperst. Het lijkt simpel, maar de perfecte smaak vraagt om uitstekende skills én apparatuur. Onze barista’s zijn allemaal op hoog niveau getraind en bereiden jouw koffie met hoogwaardige espressomachines van Victoria Arduino.

Filterkoffie voor uit en thuis

Ook onze andere zetmethoden zijn de moeite van het proberen meer dan waard. Bestel bijvoorbeeld eens zo’n verrassend smakelijk kopje filterkoffie bij je favoriete 30ML vestiging. En vraag bij het meenemen van onze vers gebrande koffiebonen gerust even, hoe je thuis het beste van onze koffie kunt genieten. Geen bonenmaler in huis? Dan malen we de koffie alvast voor je.

 

Ontdek onze exclusieve 30ML koffie’s