30ML Groningen

Wil je afhalen of reserveren? Stuur een mail naar groningen@30ml.nl

Welkom bij 30ML Groningen

Welkom bij 30ML Groningen, jouw plek voor specialty coffee en knusse gastvrijheid in het hart van de stad. Gevestigd aan de charmante Oude Ebbingestraat 55, nodigen we je uit om de wereld van koffie opnieuw te ontdekken, en dat alles in een gezellige huiskamersfeer.

Onze passie voor specialty coffee komt tot leven met elk perfect gezette kopje. Of je nu een kenner bent of gewoon op zoek bent naar een heerlijke koffie-ervaring, bij ons ben je altijd welkom. Onze barista’s streven ernaar om elke espresso, cappuccino of onze verrassende signature drinks met liefde en vakmanschap te bereiden.

Geniet bij 30ML Groningen niet alleen van koffie, maar ook van heerlijke ontbijt- en lunchopties. Onze menukaart biedt smakelijke gerechten om je dag goed te beginnen of een gezellige pauze te nemen, altijd bereid met de beste ingrediënten en liefde voor goed eten.

Onze deuren staan altijd open om jou te verwelkomen in de warmte van ons café. Of je nu alleen bent, met vrienden of met familie, bij 30ML Groningen willen we dat je je meteen thuis voelt. Dus kom langs en ervaar het zelf – een wereld van koffie, knusheid en heerlijke maaltijden wacht op jou bij Oude Ebbingestraat 55.

Ons adres

Oude Ebbingestraat 55
9712HC Groningen
groningen@30ml.nl

Openingstijden

Ma t/m Vrij08:30 - 18:00
Za08:30 - 17:00
Zo12:00 - 17:00

We're hiring

Ben je enthousiast, energiek en gastvrij? Wil je graag met specialty coffee werken? De ins en outs van ons mooie vak leren kennen? Je koffiekunsten als barista verder ontwikkelen? De lekkerste daytime dishes uit de keuken toveren? Bij 30ML vind je wat je zoekt. Bekijk hier onze vacatures per vestiging en reageer direct.

Vacatures