Welkom bij 30ML Tilburg

30ML Tilburg is een bruisende koffiebar gelegen aan de Oude Markt, een levendig plein in het hart van Tilburg. Naast geweldige koffie biedt 30ML Tilburg ook een uitgebreid assortiment aan andere dranken en lekkernijen. Van verse smoothies en gezonde sapjes tot verrukkelijke gebakjes en hartige snacks, er is voor ieder wat wils. Het is de perfecte plek om even te ontspannen en te genieten van een heerlijk drankje en een smakelijke versnapering.

De locatie aan de Oude Markt zorgt voor een levendige en gezellige sfeer. Je kunt plaatsnemen op het terras en genieten van het uitzicht op het bruisende plein terwijl je van je koffie geniet. Binnen is de inrichting gezellig en sfeervol , met comfortabele zitplaatsen waar je kunt ontspannen en bijpraten met vrienden of rustig kunt werken.

Of je nu een snelle koffiepauze wilt nemen, een gezellige plek zoekt om bij te praten of een productieve werkplek nodig hebt, 30ML Tilburg aan de Oude Markt is de ideale keuze. De combinatie van uitstekende koffie, heerlijke lekkernijen en een levendige sfeer maakt het een favoriete plek voor de lokale gemeenschap en bezoekers van de stad.

Ons adres

Oude Markt 5
5038 TJ Tilburg
tilburg@30ml.nl

Openingstijden

maandag10:00 - 17:00
Di t/m vrij09:00 - 17:00
Zaterdag09:00 - 17:00
Zondag10:00 - 17:00

We're hiring

Ben je enthousiast, energiek en gastvrij? Wil je graag met specialty coffee werken? De ins en outs van ons mooie vak leren kennen? Je koffiekunsten als barista verder ontwikkelen? De lekkerste daytime dishes uit de keuken toveren? Bij 30ML vind je wat je zoekt. Bekijk hier onze vacatures per vestiging en reageer direct.

Vacatures