Welkom bij 30ML Groningen

30ML komt naar de Oude Ebbingestraat 55! Binnenkort zal deze bruisende koffiebar haar deuren openen op deze historische locatie in het hart van de stad.

Met een bewezen staat van dienst in het creëren van heerlijke koffiecreaties, ontbijt/ lunch en het bieden van een gastvrije sfeer, belooft de komst van 30ML naar de Oude Ebbingestraat een verfrissende toevoeging te worden aan de lokale koffiecultuur. Of je nu een kenner bent van fijne koffie of gewoon op zoek bent naar een nieuwe plek om te ontspannen, 30ML zal zeker aan je verwachtingen voldoen.

Deze nieuwe vestiging zal het karakteristieke 30ML-concept omarmen, met deskundige barista’s die met passie en precisie elk kopje koffie bereiden. Van verfijnde espresso’s tot verrassende koffievariaties, er valt altijd iets nieuws te ontdekken en te proeven.

Of je nu wilt genieten van een rustig moment alleen, een gezellige ontmoeting met vrienden of zelfs een informele zakelijke bijeenkomst, 30ML aan de Oude Ebbingestraat 55 zal de ideale plek zijn. De combinatie van hoogwaardige koffie, smaakvolle lekkernijen, uitgebreide lunch en een uitnodigende ambiance zal ongetwijfeld een positieve indruk achterlaten.

Houd je ogen open voor de officiële openingsdatum en maak je klaar om de wereld van 30ML te verwelkomen op deze nieuwe en mooie locatie in Groningen!

Ons adres

Oude Ebbingestraat 55
9712HC Groningen
groningen@30ml.nl

We're hiring

Ben je enthousiast, energiek en gastvrij? Wil je graag met specialty coffee werken? De ins en outs van ons mooie vak leren kennen? Je koffiekunsten als barista verder ontwikkelen? De lekkerste daytime dishes uit de keuken toveren? Bij 30ML vind je wat je zoekt. Bekijk hier onze vacatures per vestiging en reageer direct.

Vacatures