30ML Nachtegaalstraat UtrechtLiever afhalen? Bel ons!

Welkom bij
30ML Nachte­gaal­straat ☕

30ML Coffee & Food Nachtegaalstraat bevindt zich in de gezellige Utrechtse wijk ‘Buiten Wittevrouwen’, zo’n 10 minuutjes wandelen vanuit de Utrechtse binnenstad. De zaak ligt te midden van gezellige straatjes, een goede mix van bekende en lokale winkels en een aantal mooie parken en lanen. Het is dé plek in deze buurt voor geweldige specialty koffie en een heerlijk ontbijt of lunch!

De zaak is lekker licht en gezellig ingericht en er hangt een ongedwongen sfeer. Je vindt er een goede mix van mensen uit de buurt, echte koffieliefhebbers, studenten, toeristen en mensen die aan het werk zijn.

Ook aan de kinderhoek is gedacht. Daarnaast kun je gebruikmaken van de spelletjeskast en kun je een boek lenen uit de ‘Minibieb’. Je hoeft je hier dus niet te vervelen!

 

🏆 Gewonnen!

Zowel in 2020, 2021 als 2022 is 30ML Nachtegaalstraat in de verkiezing van horecaprijzen.nl uitgeroepen tot “Beste Koffiezaak van Utrecht”! Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op 😊

🌱 Plantaardige melkopties inclusief

Bij ons betaal je niet extra voor je plantaardige melk: havermelk, sojamelk en kokosmelk zijn voortaan inclusief!

 

🥪 All day breakfast

Alle gerechten op ons menu kun je de hele dag door bestellen. Dus een laat ontbijt of een vroege lunch? Geen probleem!

We bieden een gevarieerd aanbod van coffee & food, met ook voldoende vegetarische en vegan opties. De Vegetariërsbond heeft ons het keurmerk “LekkerVega Brons” gegeven, wat inhoudt dat minimaal 30% van onze gerechten vegetarisch of plantaardig is.

Al onze gerechten kunnen we ook op glutenvrij brood serveren 🍞

 

☕ Decaf

Het is voor de echte koffieliefhebbers misschien een beetje als vloeken in de kerk… maar bij ons kun je ook kiezen voor decaf koffie! Want: niet iedereen wil na het drinken van koffie een caffeïne-kick.

Voor de echte specialty coffee liefhebber hebben wij daarom een goede decaf koffie in huis: de Decaf Brazil Fruitas Proibidas. Deze Braziliaanse specialty koffie is gedecafeïneerd met vloeibaar C02. Hierdoor proef je gedrooge vijgen, citrus, chocolade en amandelen.

Kom hem vooral eens proberen, of koop een zak met decaf bonen voor thuis.

 

📆 Reserveringen

We hechten veel waarde aan de mogelijkheid van een spontaan bezoekje. Daarom werken we niet met reserveringen, maar nodigen we je graag uit om gezellig langs te komen en een vrij tafeltje te kiezen!

 

💻 Laptops

Wil je even komen werken op je laptop? Je bent van harte welkom! We hebben een speciale laptoptafel ingericht voor alle harde werkers. Buiten de spitstijden kun je ook aan andere tafeltjes achterin de zaak plaatsnemen.

 

WhatsApp 30ML NachtegaalstraatWhatsApp

Heb je een korte vraag voor ons? Stel hem gerust via WhatsApp. Scan de code hiernaast of klik erop!

 

Ons adres

Nachtegaalstraat 61
3581 AD Utrecht
nachtegaalstraat@30ml.nl
tel: 030 - 737 0231

Openingstijden

ma t/m vr08:00 - 17:00
zaterdag09:00 - 17:00
zondag10:00 - 17:00

Keuken08:30 - 16:30

Volg ons op Instagram

Discover our avo-licious! 🥑🍳

With avo spread, rucola, fresh avocado, poached eggs, cherry tomatoes, pine nuts, garlic oil, chili flakes and parsley.

Come visit us and enjoy this taste sensation!✨

#poached eggs #avocado #sandwich #lunch #brunch #breakfast #30MLcoffeeandfood #30MLcoffeeroasters #30MLnachtegaalstraat #30ML #nachtegaalstraat #utrecht #discoverutrecht #visitutrecht #exploreutrecht #igersutrecht
Fresh from the oven 😍🤤 Tripple ginger cake! Come and try...

Our kitchen heroes tried something new... we hope you like it! Tripple ginger: a delicious ginger cake made with stem ginger, ginger powder and ginger syrup.

Perfect! 👌🏼

#homebaked #newrecipe #bakersgonnabake #pastry #afternoontea #gingercake #cake #cometry #huisgemaakt #gebak #heelhollandbakt #gember #30MLcoffeeandfood #30MLcoffeeroasters #30MLnachtegaalstraat #30ML #nachtegaalstraat #utrecht #discoverutrecht #visitutrecht #exploreutrecht #igersutrecht

We're hiring

Ben je enthousiast, energiek en gastvrij? Wil je graag met specialty coffee werken? De ins en outs van ons mooie vak leren kennen? Je koffiekunsten als barista verder ontwikkelen? De lekkerste daytime dishes uit de keuken toveren? Bij 30ML vind je wat je zoekt. Bekijk hier onze vacatures per vestiging en reageer direct.

Vacatures